Onze school bevindt zich in het centrum van Aalst, meer bepaald aan het Esplanadeplein 6, 9300 Aalst. Bezoekers kunnen zich hier aanmelden in het administratief gebouw.

Onze school beschikt over twee campussen die gescheiden worden door de Vrijheidstraat. Leerlingen van het eerste jaar gebruiken de ingang van Vrijheidstraat 20 (SMI-2 / naast Pizzeria Saporito). De leerlingen van het 2de tot en met het 6de jaar gebruiken de ingang van Vrijheidstraat 19 (SMI-1 / naast Traiteur Cochez).

Met de trein

Het station van Aalst ligt op wandelafstand van onze school.
De dienstregeling van de NMBS vind je op hun website.

Met de bus

Het busstation van Aalst ligt op wandelafstand van onze school. Ook stoppen er verschillende buslijnen aan het Esplanadeplein.
De dienstregeling van De Lijn vind je op hun website.

Met de wagen

Wie met de wagen komt, kan gebruik maken van de betaalparking Esplanadeplein. Deze ligt net voor het administratief gebouw.
Meer informatie in verband met betalend parkeren in Aalst vind je op de website van OPC.

Met de fiets

Zowel de leerlingen van SMI-1 als SMI-2 kunnen (vanaf 07.45u) gebruik maken van de fietsenstalling op SMI-1 (Vrijheidstraat 19 – witte poort).

Met de brommer

De leerlingen die met een motorfiets naar school komen, kunnen vanaf 08.00u parkeren via het hek aan de Dendermondsesteenweg.